Home » Korean Star » Jang Geun Suk

Jang Geun Suk

Jang Geun Suk 
Jang Geun Suk Profile
Korean Star / Korean Singer
English Name: Jang Geun Suk  
Korean Name: 장근석
Other Name: Jang Geun Seok / Jang Keun Suk
Birthday: 04 August 1987
Age: 30 Year
Birthplace: Chungcheong, South Korea
Height: 180 Cm
Weight: 60 Kg
Blood Type: A


Jang Geun Suk's Dramas and Movies

 

Jang Geun Suk's Photo Gallery

Jang Geun SukJang Geun SukJang Geun SukJang Geun SukJang Geun SukJang Geun SukJang Geun SukJang Geun SukJang Geun SukJang Geun SukJang Geun SukJang Geun SukJang Geun SukJang Geun SukJang Geun SukJang Geun SukJang Geun SukJang Geun SukJang Geun SukJang Geun SukJang Geun SukJang Geun SukJang Geun SukJang Geun SukJang Geun SukJang Geun SukJang Geun SukJang Geun SukJang Geun SukJang Geun SukJang Geun SukJang Geun SukJang Geun SukJang Geun SukJang Geun SukJang Geun SukJang Geun SukJang Geun SukJang Geun SukJang Geun SukJang Geun SukJang Geun SukJang Geun SukJang Geun SukJang Geun SukJang Geun SukJang Geun SukJang Geun SukJang Geun SukJang Geun SukJang Geun SukJang Geun SukJang Geun SukJang Geun SukJang Geun SukJang Geun SukJang Geun SukJang Geun SukJang Geun SukJang Geun SukJang Geun Suk

 

Talk about Jang Geun Suk

Easy post with no code


255